Zondag 17-2 een eredivisie topwedstrijd bij VTV

Aanstaande zondag is er weer eredivisie bij VTV. Ditmaal komt de regerend landskampioen Dozy Den Helder op bezoek. In de eerste competitiehelft van dit seizoen speelde VTV in Den Helder 3-3 gelijk. Het zal zeker weer spannend worden. Factoren als teamopstelling en vorm van de dag zullen de doorslag geven. Coach Dong Li zal een keuze maken uit vijf beschikbare speelsters in het VTV-team, Vera van Boheemen, Emine Ernst, Jacintha de Hoop, Sanne de Hoop en Chana van der Venne. Het team van Dozy Den Helder heeft de keuze uit Ana Gogorita. Yun Zhang, Yoeke Gunsing en Dobrila Jorguseska. Ana Gogorita en Yun Zhang moeten worden gerekend tot de top vier van de eredivisiespeelsters in Nederland.

Het team van VTV heeft de afgelopen twee weken goede zaken gedaan met maximale 6-0 scores tegen de teams van Avanti en Vriendenschaar. Dozy Den Helder heeft sinds het gelijkspel tegen VTV in oktober vier van de vier competitiewedstrijden gewonnen.

Primeur: VTV gaat in zee met TTapp.nl. We gaan de Live scoreborden van TTapp.nl gebruiken. De scheidsrechter bedient de draadloze scoreborden via de welkbekende TTapp. De uitslagen staan direct op internet. Toni van der Wiel en Robert Holscher van TTapp.nl gaan ons helpen om van deze VTV-primeur een succes te maken.

VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken.
En iedereen profiteert van een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.

Komen jullie weer kijken? De dames zijn goed. Met jullie erbij wordt het groots.

Het programma:
14:00  Opening
3 wedstrijden
15:30  pauze
15:45  3 wedstrijden
17:15   einde.

Tags: