Sponsoring

Mogelijkheden om VTV te sponsoren

Sponsoring van VTV is op diverse manieren mogelijk. Hierbij valt te denken aan:

–  Tafeltennis Clinic(s)
–  Reclameborden in de sportzaal van het tafeltenniscentrum
–  Reclamebord buiten aan de voorzijde van het tafeltenniscentrum
–  Sporttassen, shirts en trainingspakken met bedrijfsnaam
–  Advertentie op de website van VTV
–  Naam verbintenis aan VTV
–  Uiteraard bestaat natuurlijk de mogelijkheid om eigen ideeën/mogelijkheden in te brengen

Tafeltennis  (bedrijfs)Clinic

Onder leiding van een toptrainer en zeer getalenteerde spelers zullen de beginselen van de tafeltennissport bijgebracht worden. De clinic zal worden afgesloten met een aantal wedstrijden. De dag kan naar eigen inzicht en wens worden ingedeeld en met een afsluitende borrel en/of hapje in de fraaie kantine van VTV worden afgesloten.

De kosten zijn afhankelijk van de vorm van de clinic. Een vast bedrag van €  500,00 voor het gebruik van de zaal en de materialen en inhuren van clinicleider(s).

Reclameborden in de sportzaal van het tafeltenniscentrum

In de sportzaal van het tafeltenniscentrum is op twee niveaus plaats voor reclameborden met een standaardafmeting van 2 x 1 meter. Indien gewenst kan na overleg worden overgegaan tot plaatsing van reclameborden met een grotere afmeting.

De kosten voor het maken van het bord zijn voor  rekening van de sponsor. Contract:  €  250,00 per jaar voor een periode van 3 jaar.

Reclamebord aan de voorzijde van het tafeltenniscentrum

Met een tramhalte voor de deur reizen enkele tienduizenden personen per tram langs het, vanuit de tram goed zichtbare, tafeltenniscentrum. Gedurende het seizoen staan er vele duizenden auto’s geparkeerd op het parkeerterrein voor het tafeltenniscentrum. Het plaatsen van een reclamebord op de voorzijde van het tafeltenniscentrum is een ideale manier om de aandacht van de vele voorbijgangers op uw bedrijf te vestigen.
Ook hier denken we aan een periode van drie jaar. De prijs hiervoor is € 750,00 per jaar + de kosten voor het bord.

Sporttassen, shirts en trainingspakken met de bedrijfsnaam

Naast het uitdragen van de bedrijfsnaam op de kleding is het ook een optie om door middel van sporttassen, shirts en trainingspakken de bedrijfsnaam grotere bekendheid te geven.
De totale kosten hiervoor zijn afhankelijk van de hoeveelheden tassen, shirts en trainingspakken.

Tafeltennismaterialen

Naast financiële sponsoring is ook sponsoring in natura mogelijk. Bijvoorbeeld via het verstrekken van tafeltennistafels, telborden, elektronische telborden, teltafels en centrecourt afscheidingen. Op deze materialen zal dan de naam van uw bedrijf geplaatst worden.
Ook hiervoor zijn de kosten afhankelijk van de gesponsorde materialen. Een tafeltennistafel kost bijvoorbeeld circa € 800,00

Naam verbintenis aan VTV

Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken zal er in gezamenlijk overleg tussen u en het bestuur van VTV een passend pakket samengesteld worden.
De looptijd hiervan is 3 jaar. Het gaat dan om een pakket van de aanschaf van 120 shirts met achterop de bedrijfsnaam. Een reclamebord in de sportzaal van het tafeltenniscentrum. In het 2e en 3e jaar eventuele aanvulling van het aantal shirts met de bedrijfsnaam. De totale kosten zijn dan € 5.000,00.
De competitieteams zullen eveneens de bedrijfsnaam dragen in combinatie met de naam VTV.

Wat doet VTV voor de sponsoren?

Op verschillende manieren verzorgt VTV de publiciteit voor de sponsor.
Allereerst door de naam van uw bedrijf uit te dragen via de sportkleding, de sporttassen, het clubblad, het tafeltennismateriaal, het reclamebord en de website. Dit afhankelijk van de door u gekozen vorm van sponsoring.
Daarnaast is VTV zeer regelmatig in de media te vinden. Onder andere met het wekelijkse verslag van de wedstrijden van dames en heren 1 en informatie over andere aansprekende prestaties van VTV-spelers dan wel activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd.
Afhankelijk van de gekozen vorm van sponsoring zal de naam van uw bedrijf uitgedragen worden in Nieuwegein en omstreken dan wel door het gehele land via de landelijke NTTB-competitie en de vele tafeltennistoernooien.
Uiteraard worden alle sponsoren regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken binnen VTV. Via de website en de wekelijkse verslagen wordt u geïnformeerd over activiteiten die worden georganiseerd, over de stand van zaken betreffende de competitie en over de prestaties van VTV spelers bij diverse nationale en internationale toernooien.

Al met al is VTV een interessante sponsorpartner

De deelname aan de NTTB-competitie, zowel op landelijk als op afdelingsniveau, de mogelijkheden met het eigen tafeltenniscentrum, de bezoekersaantallen in dit tafeltenniscentrum, de gevarieerde opbouw van het ledenbestand van VTV en het publicitaire vermogen van VTV om in de picture te komen, rechtvaardigen de mening dat VTV een interessante sponsorpartner is.