Zit jij al in een bekerteam?

VTV wil ook in 2024 met zoveel mogelijk teams aan de bekercompetitie deelnemen. Deze bekercompetitie is een leuke aanvulling op het tafeltennisseizoen want de reguliere afdelingscompetitie eindigt al in april. De bekercompetitie van de afdeling Midden start vanaf eind april

Planning Beker 2024 Week Datum
Start inschrijving 13 29 maart
Sluiting inschrijving 16 19 april – 23:59 uur
Aanvang bekercompetitie 18 29 april t/m 4 mei (poule-fase week #1)
Inhaalweek 21 20 t/m 25 mei
Start KO-fase
Finale
22
27
27 mei t/m 1 juni
1 t/m 6 juli

De bekerteams worden in eerste instantie ingedeeld in poules van 4. Deze teams spelen een halve competitie tegen elkaar. De nummers 1 en 2 gaan door naar de volgende ronde. Vanaf deze ronde is er sprake van een knock-outsysteem, d.w.z. de winnaar bekert verder, de verliezer valt af. De uiteindelijke finale wordt eind juni gespeeld.

Een bekerwedstrijd wordt gespeeld met 4 tegen 4 spelers/sters. Een team moet bij voorkeur uit tenminste zes spelers/sters bestaan om zodoende steeds met vier spelers/sters uit te kunnen komen en niet veelvuldig afhankelijk te zijn van invallers. Er wordt gespeeld tot 21 punten in “best of three”. Iedere speler/ster die aan de bekercompetitie deelneemt, heeft een zgn. “rating”. Hierdoor is het mogelijk dat bijvoorbeeld een speler/ster uit de 6e klasse tegen een landelijke speler/ster moet spelen maar dan aan zijn/haar wedstrijd, afhankelijk van de rating van beide spelers/sters, begint met bijvoorbeeld een 16-0 voorsprong.

Wil je aan deze bekercompetitie meedoen? Formeer dan met je teamgenoten en/of spelers en speelsters van andere teams een bekerteam. Vul vervolgens onderstaand inschrijfformulier in en Mail het aan Bert van Schaik (hjcvscha@zonnet.nl).

De informatie over de bekerwedstrijden wordt via email verstrekt. Geef dus liefst van alle spelers ook de emailadressen op.

Naam

Bondsnummer Vereniging
1.           
2.           
3.           
4.           
5.           
6.           
7.           
Speelavond thuiswedstrijden:    
Liever niet uitspelen op:    
Emailadressen
1.       
2.       
3.       
4.       
5.       
6.       
7.