Kennismakingslessen tafeltennis

VTV organiseerde in samenwerking met SportID Nieuwegein voor het 5e jaar op rij kennismakingslessen voor leerlingen van de basisscholen in Nieuwegein. De trainers van de vereniging kwamen tijdens de gymles om de kinderen enthousiast te maken voor de tafeltennis sport.

Tijdens de kennismakingslessen werden de kinderen op een speelse manier enthousiast gemaakt met verschillende leuke tafeltennis vormen. Er werd met veel plezier geoefend met mikken, serveren, overslaan en het spelen van kleine partijtjes.

Ook tafeltennissen?
Kinderen die enthousiast zijn geworden kunnen op maandag tussen 17.00/18.30 uur langskomen voor een proefles bij de vereniging, ouders/verzorgers zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken.
Aanmelden voor een proefles is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is zaal sportschoenen (zonder zwarte zool) en sportkleding. Wanneer je na vier GRATIS proeflessen nog steeds enthousiast bent en je wordt lid, dan krijg je bij VTV een batje en een trainingsshirt zodat je goed van start gaat.
Voor meer informatie over de proeflessen bij VTV kunt u contact opnemen met Tobias Lamers via:
vtv.tobiaslamers@gmail.com.

“We organiseren dit traject in samenwerking met de vereniging en het onderwijs om kinderen en ouders kennis te laten maken met bijvoorbeeld de tafeltennisvereniging VTV. We hebben als doel zoveel
mogelijk inwoners van Nieuwegein in beweging te krijgen en liefst ook structureel bij een vereniging of sportaanbieder. Jong leren bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde en positieve levensstijl aldus: Buurtsportcoach Sander Tuitel”.

Voor meer informatie over de kennismakingslessen en het sport- en beweegaanbod in Nieuwegein Zuid kun je contact opnemen met Buurtsportcoach Sander Tuitel via: s.tuitel@merwestein.nl of tel. 030-6004267.