We gaan weer beginnen (voorzichtig)

Vanaf woensdag 1 juli gaan we weer beginnen. Degenen die zich hebben aangemeld, zijn welkom op de activiteiten waarvoor ze hebben ingeschreven. Heb je dat nog niet gedaan en wil je wel meedoen? Stuur dan een mail naar hjcvscha@zonnet.nl.

Onze accomodatie is alleen toegankelijk voor de VTV-leden die zich van te voren hebben aangemeld. Alleen zo houden we grip op het aantal personen dat zich in onze accomodatie ophoudt.

Het Corona-virus is nog altijd onder ons. De gevolgen van een besmetting kunnen zeer ernstig zijn. Daarom moeten we samen een aantal voorzorgsmaatregelen nemen om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden. Ik weet één ding absoluut zeker: vroeger of later komt er iemand in onze accommodatie die het virus bij zich draagt. Daarom moeten we er samen voor zorgen dat het virus zich binnen VTV niet verder kan verspreiden.

Er is een

VTV_protocol_Tafeltennis

en een

VTV_protocol_Dynamic_Tennis

Lees ze aandachtig door.

Hou vol, blijf alert en hou je aan de voorzorgsmaatregelen. We doen er alles aan om je daarbij te helpen. Maar ook: ik wens je veel spelplezier.

Heb je vragen over het VTV-beleid op dit punt, dan kun je met mij per e-mail contact opnemen. Mijn mailadres is hjcvscha@zonnet.nl