Emine Ernst redde de eer voor gehavend VTV/Jinbu Europe

VTV had extra voorbereidingen getroffen om van de thuiswedstrijd tegen de regerend landskampioen Dozy Den Helder/ Noordkop een superevent te maken. Alles was er klaar voor: de livestream, de lekkere hapjes van onze Keurslager Richard Stekelenburg, het team van TTapp en Scorebord.nl voor de VTV-primeur van de nieuwe scoreborden, enzovoort. En toen sloeg het griepvirus meedogenloos toe. VTV kon alleen Emine Ernst en Chana van der Venne opstellen tegen Ana Gogorita, Yun Zhang en Yoeke Gunsing. Emine Ernst en Chana van der Venne hebben de eer van VTV met verve hoog gehouden. Chana van der Venne liet in haar thuisdebuut zien dat ze op weg is naar een goede sportieve toekomst. Emine Ernst pakte uit met een geweldige stunt in het duel tegen de kopvrouw van Doze Den Helder, Ana Gogorita. Emine Ernst verloor de eerste twee games, overleefde een matchpoint in de derde en zegevierde uiteindelijk met 11-8 in de vijfde game.

VTV feliciteert Dozy Den Helder met de 5-1 overwinning. We koesteren echter het ene tegenpunt. Het was een mooie beloning voor een prachtige wedstrijd.

De apparatuur van TTapp en Scorebord.nl werkte vlekkeloos. Leny en Cor Smalheer (bondsscheidrechters bij deze wedstrijd) hadden de leiding en ook de bediening van het TTapp scorebord. “Overzichtelijke gebruikersinterface via TTapp, werkt uitstekend en direct. Met een snelle korte instructie vooraf konden Leny en ik gelijk het TTapp scorebord gebruiken zonder problemen. Ik denk dat dit een van de gemakkelijkste electronische scoreborden in het gebruik is”, aldus Cor Smalheer. “Het bord toont ook duidelijk de service en time-out” voegt Leny hier aan toe. Een mooie primeur en een mooie middag bij VTV. Met dank aan Toni van der Wiel en Robert Holscher.

Tevens dank aan Joop van Schaik. Hij heeft het VTV-scorebord geprepareerd, zijn eigen scorebord beschikbaar gesteld en ook de diverse sponsorlogo’s op de scoreborden geïnstalleerd.

VTV/Jinbu Europe bedankt haar trouwe supporters voor hun aanwezigheid en support.

De wedstrijd was ook live te volgen op ons Youtube kanaal Live Stream VTV Nieuwegein.

De uitslagen:

VTV/Jinbu Europe Dozy Den Helder/Noordkop   1 – 5
Ernst, E. (Emine) Zhang, Y. (Yun 0-3 (-6,-9,-9)
Venne, C. van der (Chana) Gogorita, A. (Ana) 0-3 (-4,-8,-3)
Overwinning
Ernst, E. (Emine) Gogorita, A. (Ana) 3-2 (-6,-7,10,4,8)
Overwinning
Venne, C. van der (Chana) Gunsing, Y. (Yoeke) 1-3 (10,-3,-11,-10)