Zaterdagmiddag 23-2 volop spektakel bij VTV

Aanstaande zaterdagmiddag wordt het weer supersfeervol bij VTV. Onze vier landelijke teams spelen tegelijk thuis.

Ons eerste seniorenteam doet een serieuze gooi naar het kampioenschap in de tweede divisie. John van Spengen, Frans van den Berg, Max Romeijn en Sanne de Hoop spelen thuis tegen de huidige koploper De toekomst 1. In dit team spelen onder meer Emine Ernst en vader Erik Ernst. Je weet pas zeker dat je die verslagen hebt nadat de laatste bal is geslagen. Ik denk dat dit voor het gehele team geldt.

VTV 2 met Jörgen Verberne, Marco Langerak en Caspar Veenboer proberen na hun kampioenschap in de hoofdklasse vaste grond onder de voeten te krijgen in de derde divisie. De aanstaande tegenstander Red Stars 2 is de favoriet voor de overwinning in deze wedstrijd, maar hoeveel punten kan VTV 2 scoren? Die tellen mee in de concurrentiestrijd om de vierde plaats.

Mark van Werkhoven, Peter van Zomeren, Willem Bakers en Jannes van Bragt kijken als VTV 3 omhoog vanuit de hoofdklasse, ook al zijn ze net gepromoveerd. Het team staat na twee klinkende overwinningen fier bovenaan. Zaterdag spelen ze tegen de nummer twee in de stand, SVO 1. In dit team speelt de regionaal zeer bekende verdediger Arjan Weergang. Dat worden rallies…

De vierde wedstrijd is die van ons eerste jeugdteam in landelijk A tegen Tempo Team. Kom maar eens kijken naar het spel van onze talenten Julia Cao, Peter Bakers, Timucin Stam, Jurre de Bree en Matan Friedman. De laatstgenoemde is de recentste aanwinst bij de VTV-jeugd.

De wedstrijden beginnen zaterdag om 15:00 aan het Helmkruid 9 in Nieuwegein-Zuid.
Jullie worden van harte uitgenodigd om langs te komen, te genieten van de sfeer en het spel en om de spelers aan te moedigen.

Graag tot ziens bij VTV.