Verslag koppelkaarten zaterdag 16 juni 2012 (Finale-avond)

Afgelopen zaterdag hadden we de finale/avond van de koppelkaarten competitie van het seizoen 2011/2012. In zijn totaliteit zijn we 4 zaterdagavonden actief geweest.  26 november 2011 en in 2012 de avonden 17 maart , 12 mei en 16 juni. In deze kaartcompetitie zijn we met gemiddeld 10 koppels actief geweest op de zaterdagavond.  Zaterdag hadden we nog een viertal , dat alle avonden waren geweest, welke nog in aanmerking zouden kunnen komen voor de heerlijke eindprijs, welke was samengesteld door Keurslagerij Stekelenburg uit IJsselstein. In zo´n cyclus heb je namelijk altijd koppels die helaas niet kunnen.  Zoals gewoonlijk begonnen we dit maal weer om 20.00 uur. Afgesproken was ook, omdat het de slotavond was, dat er naast het kaarten ook nog een verloting zou zijn. De prijzen voor deze verloting waren gratis beschikbaar gesteld door onze twee sponsors, PLUS van Loon en Keurslagerij Stekelenburg. Hiervoor onze hartelijke dank en zeker een extra applaus waard.

Na 3 boompjes kaarten van deze avond, waren er drie prijzen te winnen. De 1e prijs ging met overmacht naar het vaste koppel voor alle vier de avonden, Albert Haagsman en Sander van Olderen met 5345 punten. De 2e prijs ging naar het koppel Marijke van Thienen en Thea van Galen met 5214 punten. Mede door deze hoge score van Albert en Sander, werden ze uiteindelijk de overallwinnaars met een totaalaantal punten van 14.476 punten. (de 4 avonden bij elkaar opgeteld minus de laagste scores  van de vier avonden). Aartje en Hendrik van Rooijen en Jan Haagsman en Trudy van Olderen  eindigden met respectievelijk 14.295 en 14.292 als tweede en derde.

Voor het slagen van deze klaverjascompetitie een grote dank aan John van Rooijen voor de barbezetting, voor de sponsors PLUS van Loon(Christ van Loon) en Keurslagerij Stekelenburg(Richard Stekelenburg)  en last but not least de koppels die geweest zijn. Zeker ook de koppels die door omstandigheden niet alle vier de avonden aanwezig konden zijn. Hierdoor kwamen we ook steeds weer op een even aantal koppels. Graag allemaal tot volgend seizoen. Het ligt in ieder geval voor de hand dat we hiermee verder zullen gaan. Kunnen we weer op jullie rekenen?

Albert, Hendrik en John.