Jeugdcup 2012

Jeugdcup 2012

 

Op 30 juni en 1 juli hebben Alexander Smidt en Vera van Boheemen met Afdeling Midden meegedaan aan de NTTB Jeugdcup. Dit zijn de nationale kampioenschappen voor afdelingsteams van welpen en pupillen en werd dit jaar weer gehouden op Papendal.

Alexander: Een held
“Ik vond zelf dat ik best goed speelde. Ik heb 14 wedstrijden gespeeld en er 9 gewonnen. Zondag speelden we om de 3e / 4e plaats tegen Afdeling Gelre. Die partij hebben we met 11 – 2 gewonnen!!! De jongens van Afdeling West zijn bovenaan geëindigd. Het was de eerstekeer dat ik met de Jeugdcup meedeed. Ik vond het leuk en ze hebben er overheerlijke snoepjes. Hopelijk mag ik volgend jaar weer meedoen.”

Vera: Het was geweldig
“Dit jaar hadden we de mooiste shirtjes van de drie keer dat ik heb meegedaan. De begeleiding dit jaar was super leuk J. Ik heb in totaal 20 partijen gespeeld en er 18 gewonnen. Op zondagmiddag speelden wij om de 5e / 6e plaats tegen Afdeling West. Wij hebben met 12 – 8 verloren en zijn dus 6e geworden. De meisjes van Afdeling Limburg zijn eerste geworden.”