Vera van Boheemen Winnares van NJM 2012

Ons jeugdlid Vera van Boheemen draait een prima tafeltennisseizoen. Nadat zij al 1e plaatsen heeft behaald op de A-toernooien in Berkel en in Nederweert, won zij ook de Nederlandse jeugdkampioenschappen.

Het afgelopen weekend heeft Vera de Nationale Jeugdmeerkampen bij de meisjes pupillen ook nog op haar naam geschreven. Dit laatste toernooi werd gespeeld op 2 en 3 juni. Op zaterdag won Vera al haar partijen, viermaal had zij slechts 3 games nodig, tweemaal waren er 4 games nodig om de partijen in winst om te zetten. Op zondag moest Vera nog wat harder werken en moest ze zelfs een verliespartij incasseren. Haar kampioenschap kwam echter niet in gevaar, zij heeft haar concurrentie op achterstand gelaten. De statistieken liegen er niet om, die willen we dan ook graag met iedereen delen:

 

Poulestand van Meisjes Pupillen

Punten Gespeeld Wedstrijden Games Punten
1 Vera van Boheemen

21

11

10

1

32

10

428

325

 

Vanaf deze plaats willen we Vera heel graag feliciteren met dit schitterende resultaat. En ook haar trainster, Mirjam Hooman, moeten we niet vergeten, want zij heeft natuurlijk een groot aandeel gehad in het succes van Vera. Bedankt, Mirjam! En Vera: ga zo door! Van harte gefeliciteerd met al je successen.

 

Bestuur VTV

 

Vera van Boheemen, winnaar NJM 2012