Mooi uitslagen startersklasse teams VTV

Zaterdag 27 februari was het weer zover. De twee jeugdteams in de startersklasse van VTV speelden een thuis wedstrijd.
VTV 2, met Pim Eijpe en Juul Lamers moesten tegen Bijmaat 6 uit Huizen. Juul en Pim kregen beide de opdracht om voornamelijk plezier te hebben en de slagen waarop ze trainen zo goed mogelijk te maken. Natuurlijk is het een wedstrijd en dan is de drang om te winnen en de daarbij komende spanning aanwezig. Helaas verloren ze de dubbel in drie games. Pim verloor één enkel spel en kwam naar een zinderende partij van vijf games als winnaar uit de bus in zijn laatste wedstrijd. Juul kon haar spanning dit keer prima controleren en redelijk ontspannen won ze beide enkel spellen. Zo won VTV met 3-2 van Bijmaat. Wat een prachtige wedstrijden en we hebben volgens mij met z’n allen genoten. Goed gedaan toppers.

En dan hebben we natuurlijk ook nog een tweede team, welteverstaan VTV 3. Deze moest tegen HTTC 4. Onze gasten uit Houten waren de weg even kwijt en hadden zich eerder die ochtend bij TTVN gemeld. Uiteindelijk zijn na een omzwerving binnen Nieuwegein arriveerden ze op de Helmkruid. Stephan van Moppes en Felix Mulder hebben dus een behoorlijke tijd in kunnen spelen en dat was aan het wedstrijdverloop ook goed te merken. Op de dubbel na hebben ze alles gewonnen. Felix was lekker bezig en de tegenstanders hadden het zichtbaar moeilijk met de linkshandige slagen van Felix. Stephan had een glimlach op z’n koppie en de focus was weer goed aanwezig. De laatste wedstrijd waren de eerste twee games voor houten, na een paar tips ging Stephan weer helemaal los en kon de wedstrijd ontspannen naar z’n hand zetten. Na vijf games was de strijd gestreden en kwam Stephan als winnaar uit de bus. Ook hier een fantastische competitie dag voor VTV 3 met een 4-1 winst op HTTC. Wederom ook alle lof voor deze kanjers.

Volgende week voor beide teams een uitwedstrijd. VTV 2 moet uit tegen TTVN 6. Een ware stadsderby. VTV 3 moet uit tegen Hoogland 3 in Hoogland.

Wij wensen jullie alvast heel veel succes.

Door: Jasper Eijpe