Clinics en meer voor basisscholen Nieuwegein-Zuid

In samenwerking met SportIDNieuwegein heeft VTV in de maanden november en december  aan zo’n 45 groepen van allerlei basisscholen in Nieuwegein-Zuid tafeltennis clinics gegeven in de gymzalen van de scholen en de eigen accommodatie van VTV.

Enorm leuk en een volle bak. Veel spelvormen en zo ontzettend knap zoals veel kinderen al na een paar aanwijzingen een goede tafeltennisslag kunnen spelen. Als vervolg op de clinics waren een 8-tal naschoolse lessen gepland: vier bij VTV en vier bij basisschool De Schouw. Als afsluiting was er op 29 december een basisscholentoernooi in de Waterlelie. Dit was een samenwerking tussen SportIDNieuwegein, VTV en TTVN en een goede promotie voor de tafeltennissport.

Deelnemende basisscholen waren: Trompetvogel, Krullevaar, Vogelnest, Was Vreeswijk, Tweeklank, Was- Hoog-Zandveld, Mauritsschool, Jenaplan Zuiderkroon, De Schouw en Uniq. En ook Kinderopvangorganisatie Kind & Co. Ontzettend bedankt voor de samenwerking en het enthousiasme van zowel de kinderen als de leerkrachten. Ieder jaar weer een genot om te doen.

Tot volgend jaar,

John van Hoeven  en Tobias Lamers.