Tafeltennis en Bowlen voor jeugd VTV

Op zaterdag 17 december hadden we met de jeugd VTV een fantastische en ontspannen dag. Ballen en Bowlen. Een dag waar we lekker sportief bezig waren en waar we dit keer een combinatie hadden gemaakt van tafeltennis en bowlen. In de ochtend hebben we een klein toernooi gespeeld. We hadden enkele meerkampen gevormd, met in elke meerkamp een verscheidenheid aan spelers. De begeleiders Jasper, Willem en Tobias speelden ook mee.

Tevens waren er twee gastspelers vanuit de club: Annemiek en Mirjam. Dit zijn de twee vertrouwenspersonen binnen de club en door ze mee te laten spelen wilden we de kinderen op een leuke en ontspannen manier kennis laten maken met deze twee dames. Het werd een succesvol toernooitje waarin hard werd gestreden om de eerste plaats. Uiteindelijk deed het er niet meer toe welke plek iemand had bemachtigd, het plezier voerde de boventoon.

Helemaal moe gestreden konden we met z’n allen plaats nemen aan tafel waar er, met dank aan Hendrik en Aartje, drankjes werden geserveerd met verschillende lekkere snacks. Tijdens het eten gaven de vertrouwenspersonen een korte uitleg over hun functie binnen de club en schonken ons een mooie cheque waarmee we deze fantastische dag konden bekostigen. Nadat de buikjes helemaal rond waren konden we ons op gaan maken om gezamenlijk met de tram naar de bowlingbaan te gaan.

Na een kort ritje en een wandelingetje van een klein half uur, kwamen ietwat vroeg aan bij Chandra Bowling. Schoenen zoeken, passen en daarna, onder het genot van een paar drankjes, aan de slag op de banen. Hier eveneens teams gevormd met verschillende leeftijden. Net als bij het toernooitje in de ochtend barste de strijd weer hevig los om te winnen en de eerste strike te gooien. Na het bowlen zijn we weer gezamenlijk met de tram terug naar VTV gegaan van waaruit één ieder weer naar huis ging of opgehaald werd. Het was een fantastische, gezellige en geslaagde dag die wat ons betreft voor herhaling vatbaar is, eventueel met weer een andere activiteit.