Zondag eredivisie: VTV – DHC aanvang 14:00

Zondag is het weer zover. We hebben weer een mooi eredivisie evenement bij VTV en we zetten enkele VTV-speelsters in het zonnetje.

VTV speelt zondag thuis tegen DHC uit Delft. Dit team debuteerde vorig jaar in de eredivisie. Olga Dmitrieva, Jisiwei Luo, Samenda Schipper en Annika Mars verloren van Dozy Den Helder, maar ze wonnen van Scylla, Vriendenschaar en Tanaka. De teams van DHC, SKF, Westa, Scylla en VTV staan nog dicht bij elkaar in de poulefase van de eredivisie, op enige afstand achter de koploper Dozy Den Helder. De vier beste teams gaan vanuit de poulefase verder naar de play offs om het landskampioenschap.

Wil je deze wedstrijd als toeschouwer bezoeken? Hou dan rekening met ons Corona-beleid. De toeschouwers moeten een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dat controleren we bij de ingang.

De wedstrijd zal ook te volgen zijn op ons Youtube kanaal Live Stream VTV Nieuwegein.

Voorafgaand aan de wedstrijd staan we ook nog even stil bij de goede prestaties van onze speelsters op de Nederlandse kampioenschappen en we verwelkomen Emma van der Zanden, die dit seizoen bij VTV is komen spelen.

In de pauze is er een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.

Kom je kijken? We beginnen om 14:00.
De dames zijn goed. Met jou erbij wordt het groots.

Ons adres: VTV, Helmkruid 9, 3434 CT Nieuwegein, telefoon 030 – 60 66 223.

www.vtv-nieuwegein.nl                              https://www.instagram.com/vtv_nieuwegein/

https://vtvcentrecourt.jimdo.com/        https://www.facebook.com/vtv.nieuwegein