Zondag 28 januari dames eredivisie: VTV/Jinbu Europe – AnytimeFitness/Westa

De tafeltenniscompetitie gaat weer verder. Zo ook de eredivisie dames met VTV/Jinbu Europe. We vieren zondag de rentree van Jacintha de Hoop en Vera van Boheemen. Jacintha is na afronding van haar bachelor studie op sabbatical geweest in Australië en omstreken. Vera is op studiereis naar Kaapstad geweest. Het team van VTV/Jinbu Europe bestaat verder uit speelster/coach Dong Li, Sanne de Hoop en Emine Ernst. Sanne en Emine spelen ook mee in de herencompetitie, 2e divisie.

Het team van AnytimeFitness/Westa bestaat uit een mix van aanstormend jeugdtalent met de jeugdinternationals Karlijn van Lierop, Emma van der Zanden en Vicky Schijven enerzijds en gevestigde namen als de nog ongeslagen Chinese penhouder speelster Li Nan Sun, Paralympisch kampioene Kelly van Zon en de relatieve jonge maar inmiddels geroutineerde Amber van der Velde.

In de tweede helft van de poulefase in de eredivisie gaat het om plaatsing voor de Play Offs (bovenste vier) of  Play Downs (onderste vier). VTV/Jinbu Europe is sinds 2013 actief in de eredivisie en heeft tot dusver steeds de bovenste vier gehaald. De beste vier teams zullen na de poulefase spelen om het landskampioenschap.

We rekenen op een spannend en sfeervol treffen, ook te volgen via Livestream op Youtube: livestream vtv nieuwegein

Je bent van harte welkom om dit eredivisie evenement te komen bekijken. Ons adres:

Helmkruid 9, 3434 CT Nieuwegein, telefoon 030 – 60 66 223.

Het programma:

14:00                  Opening

3 wedstrijden

15:30                  pauze

15:45                  3 wedstrijden

17:15                  einde.