Zondag 17 september start eredivisie bij VTV

Dit weekend zal er in vele accommodaties weer tafeltennis in competitieverband worden gespeeld. Ook de eredivisieteams komen in actie.

Het eredivisie damesteam van VTV/Jinbu Europe zal aanstaande zondag spelen onder leiding van super verdedigster en teamcaptain Dong Li en met de aanvalsters Sanne de Hoop en Emine Ernst. Ze nemen het op tegen HSC/HET-IT Taverzo uit Zoetermeer.

VTV/Jinbu Europe bereikte in het vorige seizoen de eredivisiefinale. Alleen de wedstrijd om het landskampioenschap ging verloren. Ook HSC/HET-IT Taverzo boekte veel successen in het vorige seizoen. Dit team won het kampioenschap in de eerste divisie. In dit team spelen Inge van der Gaag, Renske van Bruchem, Nadia Huizer, Romy Vastenburg, Priscilla Loesberg en Nynke Stam.

De eredivisie begint met een groepsfase van acht teams. In de eerste helft van de groepsfase plaatsen de beste vier teams zich voor het Final Four evenement in december. Dan gaat de competitie verder met de returnwedstrijden in het voorjaar, richting de play offs voor het landskampioenschap en de play downs voor de degradatiewedstrijden.

Je bent van harte welkom om dit eredivisie evenement te komen bekijken.

Ons adres: Helmkruid 9, 3434 CT Nieuwegein, telefoon 030 – 60 66 223.

Het programma:

14:00                  Opening

3 wedstrijden

15:00                  pauze

15:15                  3 wedstrijden

16:15                  einde