Zaterdag 20-4 Halve finale eredivise

De laatste wedstrijd in de groepsfase van de dames eredivisie was geen gemakkelijke, maar coach Dong Li zag met tevredenheid hoe Jacintha de Hoop, Vera van Boheemen en Sanne de Hoop het team wederom naar de top vier van Nederland speelden. Het Nieuwegeinse VTV houdt daarmee een eervolle traditie in stand. Sinds de start in 2013 is het steeds gelukt om de halve finales te halen.

In deze halve finale komt de grote uitdager voor de landstitel op bezoek: TTV Lybrae Heerlen met in de gelederen ex-international Elena Timina, de Russische topspeelster Tatiana Garnova en jeugdinternational Rachel Gerards.

We verwachten tafeltennis van de bovenste plank  De vereniging VTV zal deze wedstrijd omlijsten met een passende entourage. We zullen die dag ook twee belangrijke steunpilaren bedanken voor hun jarenlange inzet, speelster Jacintha de Hoop en manager Arjan van der Linden. Zij gaan na dit seizoen op zoek naar nieuwe uitdagingen.

VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken.
En iedereen profiteert van een gratis warme- en koude hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.
Komen jullie kijken? De dames zijn heel goed. Met jullie erbij wordt het groots.

Het programma:
15:00  Opening
2 wedstrijden
16:00  pauze
16:15  3 wedstrijden
17:45   einde.

De wedsrtrijd is beslist zodra één van de teams drie partijen heeft gewonnen

https://vtvcentrecourt.jimdo.com/

https://www.instagram.com/vtv_nieuwegein/

https://www.facebook.com/vtv.nieuwegein

Live Stream VTV Nieuwegein