VTV/Jinbu Europe feliciteert TT Lybrae Heerlen met het behalen van de eredivisiefinale

Het was een zeer fraaie afsluiting van het eredivisieseizoen, vrijdagavond bij Heerlen, zaterdagmiddag bij VTV. Het VTV-team met Sanne de Hoop, Emine Ernst en Jacintha de Hoop heeft geknokt voor wat het waard was, maar moest uiteindelijk buigen voor het team van Lybrae Heerlen met Tatiana Garnova, Elene Timina en Rachel Gerarts.

Het publiek zag zeer fraaie partijen, waarbij het VTV-team goed weerwerk gaf tegen een op voorhand sterk favoriet verklaarde tegenstander. In Heerlen verrichte Sanne de Hoop een stunt van jewelste door Elena Timina in drie games te verslaan. In Nieuwegein leek het na de eerste game van diezelfde partij dezelfde kant uit te gaan, maar zaterdagmiddag wist Elena de wedstrijd naar een hoge niveau te tillen. Er ontspon zich een boeiende strijd tussen aanvalster en verdedigster, uiteindelijk beslist in het voordeel van Elena Timina. Emine Ernst kon zowel in Heerlen als in Nieuwegein bij vlagen goed meekomen tegen de zeer sterke aanvalster Tatiana Garnaova. Emine won in beide partijen de derde game. Ze verloor in beide partijen de vierde game op het nippertje. In Heerlen was het 10-12 en in Nieuwegein 11-13. In Heerlen scheelde het zeer weinig in de partij van Jacintha de Hoop tegen Rachel Gerarts. Het werd 9-11 in de vijfde game. In Nieuwegein maakte Rachel in drie games een einde aan de halve finalereeks.

De wedstrijden in Heerlen en in Nieuwegein werden goed bezocht. Het publiek heeft genoten en de speelsters hebben beide wedstrijden in een mooie ambiance gespeeld. Voor aanvang van de wedstrijd in Nieuwegein werden speelster Jacintha de Hoop en manager Arjan van der Linden bij gelegenheid van hun aanstaande vertrek extra gehuldigd en bedankt voor hun inzet. Jacintha de Hoop heeft drie mooie jaren bij VTV gespeeld. Arjan van der Linden heeft er mede toe bijgedragen dat VTV in 2013 aan het eredivisieavontuur kon beginnen.

VTV/Jinbu Europe bedankt haar trouwe supporters voor hun aanwezigheid en support.

De wedstrijd was ook live te volgen op ons Youtube kanaal Live Stream VTV Nieuwegein.

De uitslagen:

TTV Lybrae Heerlen 1 VTV (N) 1   3 – 1
Garnova, T. (Tatiana) Ernst, E. (Emine) 3-1 (-7,11,5,10)
Timina, E. (Elena) Hoop, S. de (Sanne) 0-3 (-8,-7,-9)
Gerarts, R. (Rachel) Hoop, J. de (Jacintha) 3-2 (-10,8,6,-7,9)
Garnova, T. (Tatiana) Hoop, S. de (Sanne) 3-0 (5,2,8)

 

VTV (N) 1 TTV Lybrae Heerlen 1   0 – 3
Hoop, S. de (Sanne) Timina, E. (Elena) 1-3 (4,-8,-7,-8)
Ernst, E. (Emine) Garnova, T. (Tatiana) 1-3 (-9,-14,7,-11)
Hoop, J. de (Jacintha) Gerarts, R. (Rachel) 0-3 (-3,-11,-6)

Met vriendelijke groeten,

Bert van Schaik

www.vtv-nieuwegein.nl

https://vtvcentrecourt.jimdo.com/

https://www.instagram.com/vtv_nieuwegein/

https://www.facebook.com/vtv.nieuwegein