VTV teams wederom ronde verder in de Beker.

Na de vlekkeloos verlopen poules waren de verwachtingen rondom onze beide bekerteams hooggespannen. En terecht!

VTV 1 hoefde niet ver te reizen: vrijdag 29 mei wachtte ons een uitwedstrijd tegen TTVN 4. Onze plaatsgenoot bleek niet van plan ons de zege zomaar cadeau te doen. Na 5 speelrondes was de tussenstand 5-5. Onze spelers hadden er op dat moment allemaal één gewonnen, en één verloren.
Dit waren wij niet gewend; de mouwen moesten worden opgestroopt, en dat gebeurde dan ook.
Frank en Willem wisten een gaatje naar 5-7 te slaan, waarna René en Michel de voorsprong vergrootten naar 5-9. Vervolgens weer Frank en Willem, en even later stond er een achteraf toch nog ruime zege van 5-11 op het scorebord.

De volgende wedstrijd vindt a.s. vrijdag 5 juni plaats: VTV 1 – Woerden 1. Kom kijken of wij ons voor de 1/8e finale kunnen plaatsen. Zelf een balletje slaan kan natuurlijk ook.

VTV2 mocht ook in de buurt blijven: Er werd namelijk een thuiswedstrijd gespeeld tegen Almeerspin 5. Jörgen, Marco, Peter en Laura waren geselecteerd om de volgende ronde te behalen. Er moest flink wat voorgegeven worden, waardoor het best nog een lastige avond kon gaan worden. Maar na een wat moeizaam begin (2-2), werden verrassend beide dubbels gewonnen en was het gat geslagen. Bij 10-4 waren wij officieel door, maar beide teams hadden een gezellige avond dus er werd vrolijk doorgespeeld.
Uiteindelijke stand: 11-7.

Ook wij spelen de volgend wedstrijd op vrijdag 5 juni, tegen Trajectum 1 in de zaal van SVE.