VTV-kampioenen en kampioensavond.

Hallo allemaal.

Het najaars seizoen heeft VTV bij elkaar 7 kampioenen opgeleverd:

In de landelijke competities werden onze heren 1 kampioen in de 3e divisie. Mark van Werkhoven, Marco Langerak en Jörgen Verberne spelen volgend seizoen dan ook in de 2e divisie. Jongens 1 werd op de laatste dag van de competitie kampioen in de landelijk C-poule. Willem Bakers, Jorrit vd Kooij en Tim Broekema komen in het voorjaar uit in Landelijk B.

In de afdeling midden werden de volgende teams kampioen:

VTV 5 in de 2e klasse. Manfred Meerveld, John van Hoeven en Peter van Zomeren gaan nu naar de 1e klasse

VTV 9 in de 4e klasse. Henk van Schaik, Arjan vd Linden, Rini Heesen en Paul Burgemeester gaan nu naar de 3e klasse

VTV 11 ook in de 4e klasse. Erich Holtman, Christ van Loon, Tam Ta en Christiaan Baks promoveren naar de 3e klasse

VTV 12 in de 5e klasse. Mirjam Vervuurt, Annemiek Kranenburg, Albert Haagsman, Richard Stekelenburg en Hendrik van Rooijen promoveren naar de 4e klasse.

Tot slot werd VTV 13 ook kampioen in de 5e kasse, Cees en Bert van Schaik, Danny vd Tol en Mark Krikke promoveren nu dus ook naar de 4e klasse.

Allemaal van Harte Gefeliciteerd. Op vrijdagavond 13 december is er dan ook een feestelijke bijeenkomst vanaf 20:00 uur in ons clubgebouw aan het Helmkruid. We zetten de teams dan in het zonnetje. Alle niet-kampioenen zijn dan ook van harte uitgenodigd hier aanwezig te zijn. Je kunt dan de kampioenen feliciteren. Bovendien proberen we een demonstratiewedstrijd te beleggen, zodat er ook nog even van tafeltennis genoten kan worden.

Iedereen is dus van harte uitgenodigd. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.