VTV/Jinbu Europe terugverwezen door Dozy Den Helder/Noordkop

De 2-4 nederlaag tegen de regerend landskampioen heeft tot gevolg dat VTV/Jinbu Europe voorlopig genoegen moet nemen met derde plaats in de stand van de eredivisie. TTV Lybrae Heerlen is dankzij de 5-1 stunt tegen Scylla gestegen naar de tweede plaats. Dozy Den Helder maakte ook ditmaal het verschil dankzij de speelsters op 1 en 2, Ana Gogorita en Shu Han Men. Zij bleven ongeslagen in Nieuwegein. VTV/Jinbu Europe pakte haar twee punten door overwinningen van Dong Li en Jacintha de Hoop op Yoeke Gunsing. VTV-speelster Vera van Boheemen verving Dong Li op plaats 1 en moest het opnemen tegen het topduo van Den Helder. Ana Gogorita en Shuo Han Men wisten allebei in drie games de verdediging te slechten.

De 2-4 nederlaag was minder dan waar het trouwe thuispubliek op had gehoopt, maar er was vooral veel waardering voor het vertoonde spel, ook dat van de regerend landskampioen, Dozy Den Helder/Noordkop.

(Foto: De lineup bij de opening van links naar rechts, Manager Arjan van der Linden, Dong Li, Jacintha de Hoop, Vera van Boheemen, de scgeidsrechters Ceryl Benjamins en Christiaan Baks, Coach Theo Wijker, Ana Gogorita, Shuo Han Men en Yoeke Gunsing.)