Bettine Vriesekoop (ambassadrice NTTB) bij VTV

Afgelopen dinsdag heeft Bettine Vriesekoop een clinic gegeven aan 50 plussers. Het was de bedoeling dat 50 plussers uit Nieuwegein zouden aansluiten bij de tafeltennisles van Bettine. Helaas blijkt dat nog vrij lastig te zijn. Samen met SportIDNieuwegein proberen we deze doelgroep aan het bewegen te krijgen en te houden.

Gelukkig waren zo’n 12 tafeltennissers aanwezig om les te krijgen van Bettine. Veel van hen kennen haar als o.a. oud Top 12 winnaar en Europese topper. Zowel VTV-ers  als een enkele UTTC-er wilden deze gelegenheid niet aan zich voorbij laten gaan. Een uur lang training krijgen van zo’n topper is toch fantastisch. Gretig namen ze alle tips in zich op. Zelfs de twee buurtsportcoaches van SportIDNieuwegein konden het niet laten om een balletje te slaan.

Een inspirerende ochtend en natuurlijk met veel dank aan Bettine.

Cees van Schaik stond garant voor de foto’s en de familie Buijtendijk verzorgde de bar. Onze dank hiervoor.

We hebben ineens wel 5 nieuwe aanmeldingen voor tafeltennis overdag. Deze groep wordt steeds groter en succesvoller. Klasse.

Op dinsdag 20 februari geeft VTV (John van Hoeven) een clinic aan bewoners van De Geinsche Hof. Ze komen dan met een aantal begeleiders tafeltennissen bij VTV.