VTV Gaat door met eredivisie dames

Dames 1 + coach

Dames 1 + coach

Het eredivisieteam van VTV/Silvery Dragon met van links naar rechts: Dong Li, Marieke van der Kamp, coach Arjan van der Linden en Natalia Balicka..

VTV/Silvery Dragon gaat door

De speelsters, de vereniging en de stichting zijn het eens: ook in het nieuwe seizoen zal het avontuur in de eredivisie worden voortgezet. Er is alom tevredenheid over de eerste kennismaking met topsport in Nieuwegein-Zuid. Het door Dong Li gestarte initiatief zal voortgezet en uitgebouwd worden. Naast de huidige topsport-activiteiten wordt er ook druk gewerkt aan plannen voor clinics, tafeltennispromotie  en ledenwerving.

Zondag 16 februari speelde VTV/Silvery Dragon haar tweede wedstrijd in de eredivisie A. De tegenstander was AnytimeFitness/Westa. Marieke van der Kamp speelde zeer spannende wedstrijden. Beide wedstrijden gingen in vijf games. Marieke won in de beslissende game met 11-8 van Amber van de Velde. Ze verloor met 10-12 de vijfde game van Lynn Zetsen. Natalia Balicka versloeg Lynn in vier games. Dong Li won in drie snelle games van respectievelijk Melissa Bours en Amber van de Velde.  En zo eindigde de wedstrijd VTV/Silvery Dragon – AnytimeFitness/Westa in 4-1.

Zondag 23 februari is de wedstrijd Scylla – VTV/Silvery Dragon, aanvang 14:00.

Vrijdag 14 maart is de wedstrijd FVT – VTV/Silvery Dragon, aanvang 19:30.

We besluiten de groepsfase van de eredivisie A met de kraker VTV/Silvery Dragon – Dozy Den Helder/Noordkop. Die wedstrijd is op zondag 23 maart, aanvang 14:00. Plaats van handeling: het VTV tafeltenniscentrum aan het Helmkruid 9 in Nieuwegein-Zuid.