SCYLLA vs VTV/Silvery Dragon

Dames 1 + coach

Dames 1 + coach

Het eredivisieteam van VTV/Silvery Dragon met van links naar rechts: Dong Li, Marieke van der Kamp, coach Arjan van der Linden en Natalia Balicka..

VTV/Silvery Dragon scoort 4-0 met drie vijfgamers

Zondag 23 februari speelde VTV/Silvery Dragon haar derde wedstrijd in de eredivisie A. Het duel werd gespeeld in de fraaie accommodatie van Scylla in Leiden. Natalia Balicka deelde de eerste klap uit. Ze versloeg in een spannende wedstrijd Scylla-topper Kim Vermaas, tot dan toe ongeslagen in deze competitie. De vijfde game eindigde met 11-9 in het voordeel van Natalia.

Dong Li moest de eerste game van de tweede partij prijsgeven aan de ex-international Floor Tebbe. Daarna wist Li met haar solide verdediging orde op zaken te stellen. Ze won de partij in vier games.

In de derde partij van de dag kwam Marieke van der Kamp 0-2 in games achter tegen verdedigster Marie Depuydt. Marieke sleepte er alsnog een overwinning uit met 11-7 in de vijfde game.

Dong Li won van Kim Vermaas, maar dat ging zeker niet zonder slag of stoot, getuige het scoreverloop: 14-16, 11-8, 14-12, 4-11 en 11-7.

En zo eindigde de wedstrijd Scylla – VTV/Silvery Dragon in 0-4.

Vrijdag 14 maart is de wedstrijd FVT – VTV/Silvery Dragon, aanvang 19:30.

We besluiten de groepsfase van de eredivisie A met de kraker VTV/Silvery Dragon – Dozy Den Helder/Noordkop. Die wedstrijd is op zondag 23 maart, aanvang 14:00.

(LET OP: gewijzigde aanvangstijd 14:00 ipv 13:00)

Plaats van handeling: het VTV tafeltenniscentrum aan het Helmkruid in Nieuwegein-Zuid.