Vera van Boheemen sportvrouw 2014 Nieuwegein

Tijdens de uitreiking van de Sportawards Nieuwegein is Vera verkozen tot sportvrouw 2014. Enigszins onverwacht, want Vera is pas 15. Waarschijnlijk is ze één van de jongste winnaressen ooit in Nieuwegein.
Het was een vol weekend voor haar. Eerst stond de wedstrijd in de 2e divisie heren op het programma, waar het uiteindelijk 5-5 werd. Daarna snel omkleden en vanuit Huizen op tijd proberen te zijn voor de verkiezing. Dat lukte en ze kon met alle genomineerden worden voorgesteld op het podium.
De verkiezing van sportvrouw van het jaar stond als eerste op het programma. En ja hoor, daar was ze dan. Twee jaar geleden als sporttalent en nu als sportvrouw. Het gaat wel erg snel. Uiteraard met trotse en blij verraste ouders in het publiek. Zoals ze zich nu ontwikkelt, zal het niet bij één keer blijven.
Nog even kon ze aanwezig zijn om het optreden van O’g3ne mee te maken en daarna snel naar bed, want de volgende dag wachtte de halve finale van de Nationale Jeugd Meerkampen in Assen.
Een andere clubgenoot was maar liefst genomineerd voor twee awards: Christ van Loon. De eigenaar van supermarkt Plus van Loon zagen we in beeld bij de nominaties: Fairtrade en ondernemer van 2014.
Onder luid gejuich van onder andere zijn personeel lukte het helaas niet om de awards binnen te halen. We feliciteren je wel met deze twee mooie nominaties.