28 feb: Tafeltennistoernooi voor het goede doel

Wat?
Graag wil ik jou uitnodigen voor de Muskath Tafeltennis Cup, een tafeltennistoernooi voor het goede doel op zaterdagavond 28 februari 2015.

Waarom?
Ik ga in mei 2015 meedoen aan de Muskathlon. Dit houdt in dat ik een mountainbiketocht ga maken van 120km in Oeganda om geld op te halen voor kinderen die daar in armoede leven en daardoor gebrek hebben aan gezonde voeding, basisonderwijs en medische en persoonlijke aandacht.
Het doel is om uiteindelijk EUR 10.000,- bij elkaar te krijgen om volledig te kunnen doneren. Een flinke uitdaging die ik graag aanga en middels het tafeltennistoernooi hoop ik weer dichterbij mijn financiƫle doelstelling te komen.

Hoe?
Het toernooi is alleen enkelspel, open voor zowel mannen als vrouwen. De opzet van het toernooi is dusdanig dat iedereen met plezier kan deelnemen; genoeg speeltijd voor een ieder en voldoende uitdaging voor de sterkere spelers. Uiteindelijk zal er uiteraard wel een grote winnaar zijn die met de grote prijs aan de haal gaat.

Het inschrijfgeld is EUR 10,- p.p.. Hiervoor veel speeltijd, gezelligheid en ondertussen maak je ook nog een wezenlijk verschil in het leven van anderen.

Geef je op door een mail te sturen naar sveutrechtopen@hotmail.com met vermelding van je naam en (ingeschatte) speelsterkte.

Wanneer?

Het toernooi zal plaatsvinden op Zaterdag 28 februari 2015 vanaf 20.00 uur bij tafeltennisvereniging SVE (Loevenhoutsedijk 4) in Utrecht.

Vriendelijke groet,
Jorgen Elkerbout