Tafeltennis VTV zaterdag 9 november 2013

Afgelopen zaterdag kwamen in de landelijke competitie tafeltennis liefst alle 5 de landelijke teams van VTV in actie.

In Panningen wonnen de VTV dames 1 in de eredivisie met 6-0 van Panningen 1. Cai Wang Wen maakte haar debuut in de competitie en won allebei haar wedstrijden. Marieke vd Kamp en kopvrouwe Dong Li wonnen ook hun beide wedstrijden. VTV staat nu op een plaats die recht gaat geven op de play-offs in 2014.

De dames 2, Mia Alting, Amber van Dorp en Laura Daatzelaar verloren helaas uit van de aanstaande kampoen in de 2e divisie, Taverzo 1 met 8-2. Alleen Mia en Amber wisten een partij winnen af te sluiten.

De heren 1 gingen op bezoek bij ODT Klaverblad in Roosendaal. De titelaspiraties bleven geheel intact. VTV won met 8-2. Mark van Werkhoven, Jörgen Verberne en Marco Langerak, kregen na 5-0 pas hun eerste punt tegen. Na de 5-2 werd het uiteindelijk dus 8-2. Mark 3, Jörgen en Marco 2 en het dubbel. Met nog twee wedstrijden voor de boeg staan zij 6 punten voor op de   nummer 2 LITAC uit Lichtenvoorde.

Heren 2 verloor uit in Enschede bij Entac 1 met 9-1. Alleen Harmen vd Berg wist 1 punt te scoren. René Derkesen an Arman Bashtbavian bleven op 0 staan. VTV staat nu op de laatste plaats.

Tenslotte wonnen de Jongens 1 met 8-2 van het op dat moment op de 1e plaats staande Venlo 1. Willem Bakers (3), Jorrit vd Kooij(2) en Tim Broekema(2) en het dubbel zorgeden voor de 8 punten. Door deze overwinning hebben de jongens van VTV nu zicht op het kampioenschap van landelijke C. Ze staan nu 4 punten voor op de nummer 2 Venlo 1.