Super Saturday bij VTV!

Aanstaande zaterdag is de slotdag van de landelijke seniorencompetitie. We hebben leuke wedstrijden en voor iedereen die wil een lekkere avondmaaltijd voor slechts € 3,50. We nodigen je van harte uit voor een Super Saturday bij VTV. 

Zaterdag 2 december 2017

Aanvang: 15.00 uur

Heren 1e divisie: VTV – VVV

Dames 2e divisie: VTV – Emmen

Kom zaterdag naar VTV. Geef blijk van je interesse. Eet na afloop lekker mee.

Heren 1e divisie: VTV – VVV

VTV en VVV staan met 33 punten op de drempel van handhaving in de eerste divisie. In Leidschendam werd het 6-4 voor VTV. In de returnwedstrijd heeft VTV aan een gelijkspel genoeg om in de eerste divisie te blijven. Het lijkt een haalbare missie. Kom aanmoedigen en maak de kans nog een stukje groter.

Dames 2e divisie: VTV – Emmen

Alieke van de Kraats, Marit Baars, Sharon van Zelderen, Mia Alting en Tineke Buijtendijk hebben zich naar een verdienstelijke derde plaats gespeeld in de tweede divisie. Ze krijgen de kampioenskandidaat Emmen op bezoek. Die hebben nog vier punten nodig. VTV zal haar sportieve plicht doen, maar de kans is groot dat we Emmen kunnen feliciteren met het kampioenschap. Wees erbij en laat zien dat VTV ook de prestaties van onze bezoekers waardeer

Onze hofleverancier Keurslager Richard Stekelenburg pakt weer uit met een lekkere hapjespan en salades. Eet mee voor slechts € 3,50 pp.

Kom in actie

Wees erbij

Steun de teams

Kies voor tafeltennis