Geslaagd trainingskamp met jeugdspelers van TTVN en VTV

Op 28 en 29 december hebben elf jeugdspelers uit de 4e & 5e klasse van TTVN & VTV samen een trainingskamp gehad. De voorbereiding daarop kreeg een aanvang op 17 oktober. Toen kwamen de jeugdcommissies van VTV en TTVN voor het eerst in de huidige samenstelling bijeen. Doel was te bekijken waarin we konden samenwerken. We waren er snel uit dat het organiseren van een gezamenlijk kamp in de kerstvakantie zou worden.

Om 9.30 was de verzameling/opening bij VTV. Een deel van de spelers kenden elkaar al van competities en toernooien. De rest kon elkaar nu leren kennen. De ouders konden ondertussen even genieten van een kopje thee/koffie. Om 10u was het tijd voor de eerste training. Er werd zoveel mogelijk in koppeltjes tussen TTVN en VTV spelers gespeeld om te benadrukken dat het een gezamenlijk kamp is. De training werd verzorgd door Willem Bakers van VTV en Wim Kielen en Cody van Beek van TTVN. Tussen de verschillende trainingen en eetpauzes door konden er volop spelletjes gespeeld worden: Schaken, Djenga, Set, Kaarten, Stratego.

In de middag was tijd ingeruimd voor conditie/krachttraining die vanwege het prima weer buiten op het voetbalveld kon worden afgewerkt. Het 2e deel van de middag en de avond hadden we een gasttrainer geregeld: Sanne de Hoop. Ze werd daarbij geassisteerd door Frans van den Berg die meerballen training gaf. De avondmaaltijd in de vorm van 2 verschillende soorten pasta’s en sauzen met veel groente werd verzorgd door Tobias en Huub; de vader van Juul en de vader van Joshua. Het gehele kamp was tussendoor genoeg ruimte voor gezonde fruitsnacks doordat we in Atlas Versmarkt een sponsor voor het eten van het kamp hadden.

‘s-Avonds werden na de laatste training vrij snel de luchtbedden te voorschijn getoverd en gingen de meesten hun slaapzak in. Aan de vermoeide koppies de volgende dag te zien betekende dit niet dat er ook vroeg geslapen werd. Na het ontbijt op dag 2 ging het op de fiets naar de zaal van TTVN omdat de VTV-kantine verhuurd was aan de bridgevereniging. Vanwege de vermoeidheid werd er tijdens de lunch gestemd of we de middag in de vorm van een toernooi of ultimate tafeltennis zouden doen. Het werd een dubbeltoernooi ultimate. De familie die daarvoor kwam kijken kon na de afronding en prijsuitreiking hun kinderen weer mee naar huis nemen.

Voor meer foto’s en nieuwsberichten:

https://www.facebook.com/vtv.nieuwegein/posts/1376772805778354

https://www.facebook.com/vtv.nieuwegein/posts/1377195315736103

http://www.ttvn.nl/geslaagde-trainingstweedaagse-met-vtv/

http://www.ttvn.nl/fotos-2