Slotavond Klaverjascompetitie

Slotavond Klaverjassen

 

Op vrijdagavond 20 juni jl. vond de slotavond van de klaverjascompetitie plaats. De avond bestond uit twee onderdelen: een ‘gewone’ klaverjasavond en de prijsuitreiking van de competitie. Bovendien werd de avond gecompleteerd door een verloting. Genoeg prijzen te winnen, dus.

Allereerst de ‘gewone’ klaverjaswedstrijd. Zestien deelnemers streden om de prijzen van deze avond. Na 3 boompjes werden de punten geteld. Als winnaar kwam Hendrik van Rooijen uit de bus met 5266 punten. De tweede plaats werd bezet door Jos Enkelaar met 5064 punten. Beide winnaars gingen naar huis met een vleespakket van Keurslager Richard Stekelenburg. De troostprijs was dit keer voor Herman Segers, die een lekkere rookworst mee mocht nemen.

Tussendoor werd de alom geliefde verloting gehouden. Vele zeer uiteenlopende prijzen gingen naar de diverse lootjeskopers. De hoofdprijs, ook een vleespakket van bovengenoemde Keurslager, ging naar Herman Segers, nota bene met lotnummer 13! Hoezo ongeluksgetal?

Als laatste werden de prijswinnaars van de Klaverjascompetie 2013 / 2014 bekend gemaakt.

Na acht speelavonden met vele spannende partijen, is uiteindelijk op de laatste avond de beslissing gevallen. Van iedere deelnemer werden de 3 beste scores bij elkaar opgeteld, waardoor ook mensen die niet alle avonden konden meedoen, kans hadden om de hoofdprijs te winnen.

De grote winnaar van de competitie is geworden JOS  ENKELAAR.

Hij wist op de laatste competitieavond zijn eindstand te verhogen, waardoor de volgende top 5 op het scorebord kwam:

1. Jos Enkelaar                      15576

2. Bert Thoonsen                   15561

3. Els Tersteeg                       15522

4. Hendrik van Rooijen          15331

5. Thea van Galen                 14957

De nummers 1 tot en met 5  werden verblijd met een cadeaubon van de inmiddels zeer bekende keurslager Richard Stekelenburg.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier in de komende vakantieperiode en willen bij deze de klaverjasliefhebbers alvast uitnodigen ook weer deel  te nemen aan de competitie van 2014/2015.

Hieronder de link om de totaalstand te bekijken.

De klaverjascommissie,klaverjascompetitie 2013-2014 tbv Hendrik

Albert Haagsman, Bert Thoonsen, John en Hendrik van Rooijen en Henk Buijtendijk