Schoonmaakdag 4 september 2021

Zaterdag 4 september zijn enkele vrijwilligers bezig geweest om na 2 zomers corona, alles binnen de muren van ons VTV-gebouw een extra “poets”beurt te geven. Alle muren in de zaal, zowel boven- als onder muren, de zaalvloer, de bovenste richel (waar de bekers op stonden) als de tegelrichel. De ramen en het houtwerk in de zaal én de tafels. Hier hebben vooral Leon Brunenberg, Rens Pater en Tobias Lamers zich mee bezig gehouden.

Alle deuren van de toiletten, kleedkamers, bestuurskamer, toegangsdeuren van en naar zaal/kantine en de klapdeuren bij de ingang van de kantine zijn uitgebreid gesopt en afgenomen door Emily Kruijer en Elly van Maurik. Ton van Maurik heeft de hele bar schoongemaakt en alle glazen weer gepoleerd samen met Evert Suijker. Evert heeft met name de bovenkant van de toog goed schoongemaakt en de belangrijkste bekers op de toog gezet. De andere bekers vanuit de zaal in de kliko gedumpt.

Tineke Buijtendijk en Manon hebben zich ontfermd over de keuken en de bestuurskamer. Annie Ament heeft alle vloeren van de toiletten en kleedkamers geschrobd evenals de vloer van de keuken en achter de bar. René Derksen heeft de hele berging weer opgeruimd en overtollige spullen in de kliko gedumpt. Wim Hartog heeft de hele berging weer op orde gebracht. Hij vult altijd de koeling aan, dus logisch dat hij dit heeft gedaan.

Tot slot is met man en macht de grote vloer van de kantine, de hal en de berging geschrobd. Daarna buiten in het zonnetje uitgerust en wat gedronken. Toen de vloer was opgedroogd hebben we met zijn allen genoten van 2 schalen wordt van Slagerij Stekelenburg en een hapjespan(deze is gesponsord door de slagerij). Tot slot hebben René en Tineke de auto van Tineke volgepropt met spullen die niet meer in de kliko konden. Dit heeft Tineke met Manon naar de Gemeentewerf gebracht en gedumpt.

Annie, Emily, Elly, Ton, René, Rens, Leon, Evert, Wim, Tobias,Tineke en Manon hartelijk dank voor jullie inzet. Alles zag er weer picobello uit.
Hendrik