Opbrengst Grote clubactie voor nieuwe verwarming

Beste VTV-leden,

Van het bestuur hebben wij het verzoek gekregen dit jaar de organisatie van de Grote Clubactie op ons te nemen. Wij doen dit graag en hopen hiermee deze actie een nieuwe impuls te geven. Daar hebben we echter wel de hulp van jullie allemaal voor nodig. Laten we dan ook met elkaar ervoor gaan!
Wij hebben van het bestuur de goedkeuring gekregen de opbrengst van de Grote Clubactie dit jaar te besteden aan het vervangen van de verwarming (ook dat is voor iedereen fijn om een betere temperatuurregulering te hebben en het hinderlijke geluid van de huidige verwarming kwijt te raken). We houden jullie op de hoogte van de opbrengst van de Grote Clubactie.

Wij zullen in de periode van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 19 september 2015 zoveel mogelijk zelf op alle dagen/avonden langs komen om de loten te verkopen. Dit zal niet op alle momenten van de week lukken dus het kan zijn dat iemand anders dan onze honneurs waarneemt. Koop ook bij deze persoon de clubloten!
De prijs van een lot bedraagt € 3,-. Hiervan is € 2,40 voor VTV. Dat is 80%!!!
Om de aanschaf aantrekkelijker te maken (en de kans op prijzen groter) krijg je 4 loten voor € 10,-! Dan is nog steeds een mooi bedrag van € 7,60 voor VTV, oftewel ruim 75%.
Het prijzenpakket van de Grote Clubactie is flink aangepast. Was de kans vorig jaar 1:5.000 nu is dat 1:89!!! De hoofdprijs is een bedrag van € 100.000,-. Voor het volledige prijzenpakket zie https://clubactie.nl/prijzen.
Wij hopen op een goede verkoop en jullie zien ons wel verschijnen. Heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen? Dat kan. Mail dan naar: mirjam_vervuurt@hotmail.com.
Voor nu een goede start van het nieuwe seizoen gewenst en tot ziens!

Hartelijke groet,
Annemiek Kranenburg en Mirjam Vervuurt