Lockdown met drie weken verlengd

De Rijksoverheid heeft gisterenavond de harde lockdown met drie weken verlengd. De binnen locaties blijven gesloten. Deze maatregel is bindend, ook voor VTV. Het VTV-gebouw blijft gesloten, in ieder geval tot en met dinsdag 9 februari. Dit geldt voor alle activiteiten, tafeltennis en Dynamic tennis. Dit geldt voor alle VTV-leden, jeugd en senioren.

In de wedstrijdsport, binnen en buiten, wordt door de Rijksoverheid een uitzondering gemaakt voor de eredivisies. Ik heb in een eerder bericht iets over de achtergrond hiervan geschetst. Het is tot dusver nog niet gelukt om de eredivisiewedstrijden te starten, maar In voorbereiding daarop mag VTV besloten trainingen voor haar eredivisiespeelsters blijven faciliteren.

Buiten sporten mag nog wel. Voor mensen in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder geldt een maximum van twee personen op anderhalve meter afstand. Voor mensen jonger dan 18 jaar is buiten sporten in groepsverband wel toegestaan. Er is bij de VTV-jeugd veel animo om deel te nemen aan buitensport activiteiten. Daarom organiseren we die twee keer per week, met medewerking van de vereniging Koveni, wiens terrein wij mogen gebruiken.

Ik zal je op de hoogte houden over de verdere ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,
Bert van Schaik