Kerstklaverjassen bij VTV Nieuwegein

Vrijdag de 20e december kunt u weer komen klaverjassen bij VTV aan het Helmkruid!!!! We hebben dan Kerstklaverjassen met mooie vleesprijzen voor de nummers 1en 2. Daarnaast hebben we ook nog prijzen voor de nummers 3 t/m 8.
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zeggen we als organisatoren. Er staan al wel behoorlijk veel deelnemers op de lijst(22), maar we hebben er in ieder geval nog 2 nodig om 6 tafels te hebben, dus wees gerust welkom. Nog 6 personen erbij is natuurlijk nog beter. Voor de kosten van de inschrijving hoeft u het niet te laten. Kosten zijn maar 4 euro per persoon!! Dat is toch niets voor een gezellig avondje Helmkruid 9? Verloting is er ook ! 4 Lootjes voor 1 euro.
Bovendien kun je nog makkelijk meedoen met de competitie 2019/2020. De beste 3 resultaten tellen en we kaarten nog in 2020 zeker nog 4 maal en mogelijk 5 maal, dus…………..??????? Ook competitiespelers bij het tafeltennis zijn van harte welkom, want de competitie is toch afgelopen. Wat kun je dan doen op je vrije vrijdagavond zonder competitiezorgen? Heerlijk relaxed gaan klaverjassen bij je eigen VTV! Verras ons met een super opkomst!!!
De klaverjascommissie.