Aankondiging Klaas Meerveld toernooi 2019

Klaas Meerveld toernooi 2019 VTV-Nieuwegein Zaterdag 28 december 2019

Accommodatie: Tafeltennis centrum van VTV Nieuwegein aan de Helmkruid 9, 3434 CT Nieuwegein tel. 030-6066223

Informatie: e-mail: klaasmeerveldtoernooi@gmail.com website: www.vtv-nieuwegein.nl Toernooileiding: John van Hoeven tel. 06-44310811

Aanvang: Het toernooi begint om ca. 09.30 uur (zaal open 8.45 uur, melden uiterlijk 09.15 uur)

Einde: De prijsuitreiking zal plaatsvinden direct na het toernooi om ca 17.15 uur

Deelname: Deelname staat open voor alle senioren (m/v) van de afdeling midden in de licentieklassen C t/m H en voor alle senioren (m/v) die een uitnodiging hebben ontvangen.

Tafels: 8 tafels

Ballen: Er wordt gespeeld met door de NTTB goedgekeurde 40mm ballen.

Deelnemers: Er kunnen maximaal 56 spelers deelnemen.

Inschrijving: Bij inschrijving dienen de volgende gegevens vermeld te worden: naam, Bondsnummer, geboortedatum en vereniging. Elke deelnemer is verantwoordelijk voor de juistheid van zijn inschrijving.

Klassenindeling: Afhankelijk van sterkte wordt men in een bepaalde toernooiklasse ingedeeld. Hierbij maken we gebruik van de persoonlijke ELO ratings. (Deze toernooiklasse komt niet overeen met de competitieklasse en is afhankelijk van het aantal deelnemers).

Speelwijze: Games volgens de NTTB regels best of 5. De wedstrijden worden gespeeld volgens het principe ‘best of five’, games tot de 11. Afhankelijk van het aantal deelnemers per sterkteklasse worden of meerkampen gespeeld, of twee poules met (kruis)finales.

Inschrijfadres: Inschrijving uitsluitend via het officiële Inschrijfformulier KMT 2019 naar het volgende E mail adres: klaasmeerveldtoernooi@gmail.com o.v.v. klaasmeerveldtoernooi 2019

Betaling: € 8,00 per persoon te voldoen op de speeldag in het tafeltenniscentrum van VTV-Nieuwegein
Sluitingsdatum: De inschrijving sluit op 22 december 2019 of zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.

Bevestiging: De bevestiging van inschrijving van deelnemers van uw vereniging worden verzonden naar het op het inschrijfformulier opgegeven e-mailadres.