Heren VTV 1 KAMPIOEN in 2e divisie

Het is Heren 1 gelukt om KAMPIOEN te worden in de 2e divisie! Voor de tweede maal zal VTV gaan uitkomen in de 1e divisie.
Gesteund door een aantal fanatieke supporters hebben de heren (en dame) de benodigde 7 punten behaald en zo het kampioenschap veilig gesteld. Bedankt supporters!

De middag begon met een nederlaag in 3 games van Vera tegen Jos Verhulst. In de partij daarna was het Mark van Werkhoven die alle zeilen moest bijzetten om Johan vd Nieuwenhuizen van het lijf te houden. Na een 2-1 achterstand kon hij het tij net op tijd keren en was in het eind van de 5e game net de sterkere! Heemskerk raasde als een wervelwind over Gerald van Berkel heen en nam van Werkhoven mee in deze flow om het dubbel ook tot een goed einde te brengen. Zo stond er een 3-1 voorsprong op het bord en zat de stemming er lekker in!

Van Werkhoven nam de wind nog even mee tegen de duidelijke kopman van deze poule Jos Verhulst (tot dan toe 27 uit 28). Nadat de 1e game al gewonnen was, werd de 2e game in de verlenging ook binnen gehaald en was een surprise in de maak. In de 3e game nam Mark wat gas terug en snel ging de game dan ook naar de tegenstander. In de 4e game was de verhouding weer in evenwicht en waren er enkele mooie rally’s te bewonderen. Opgezweept door zichzelf en het publiek kwam hij op voorsprong en stond deze niet meer af… 11-9 en de 3-1 overwinning! Nadat Vera een regelmatige overwinning boekte op van Berkel en Heemskerk nog altijd lekker aan het blazen was tegen vd Nieuwenhuizen stond daar een 6-1 op de borden.

Niemand minder dan onze Werkie kon het beslissende punt binnen slaan. Alsof hij ermee speelde werd deze wedstrijd tegen van Berkel langer dan gehoopt (of wilde Werkie gewoon alle aandacht). Na 4 games stond het 2-2 en kwam het toch aan op een 5e game. Echter net als in de 1e en 3e game nam Werkie snel een voorsprong en kwam niet meer in de problemen! Met een 11-7 werd er afgesloten en waren ze dan toch echt officieel KAMPIOEN!

Na alle felicitaties was de wind gaan liggen bij Heemskerk. Na een 0-2 achterstand in games kwam er nog een zuchtje wind vanuit Breukelen aangewaaid en werd het nog 2-2, maar Verhulst liet zich niet nog een keer verrassen. Na een 6-4 voorsprong in de 5e game werd het windstil en was de nederlaag een feit. Helaas kon Vera in haar laatste partij geen tegenstand bieden tegen vd Nieuwenhuizen en eindigde de wedstrijd zoals hij begon met een 3-0 nederlaag. Echter waren de benodigde punten voor het kampioenschap al behaald, dus konden spelers en publiek lekker nagenieten van deze middag!

Nogmaals BEDANKT voor de Support mensen en op naar volgend seizoen!

Maar er was meer te vieren bij VTV afgelopen zaterdag.

Jongens 1 met Willem Bakkers, Tim Broekema, Daniel Kim en coach Bert Van Schaik werden door een 6-4 overwinning op IJsseltop uit Zwolle 2e in Landelijk A, genoeg om volgend seizoen in de kampioenspoule van Nederland uit te komen.
IMG_4295

En Dames 2 met Alieke van de Kraats, Sharon van Zelderen, Jacky Alting en coach Mia Alting speelden een mooie 10-0 overwinning tegen Alexandria uit Rotterdam. Een mooie afsluiting van het seizoen.
IMG_4298