Dames 1 bij eredivisie-cup

Ons dames-eredivisieteam heeft zich geplaatst bij de beste 4!De dames zullen deelnemen aan wedstrijden om de eredivisie-cup.
Dit evenement wordt gespeeld bij TTV De Kruiskamp’81, op de Churchilllaan 81 in Den Bosch, en wel op zondag 20 december a.s. De halve finales beginnen om 12.30 uur.

De speelwijze is als volgt:
De Final Four wordt gespeeld als afvalsysteem. De nummers 1 en 2 van de rangschikking na zeven competitieronden worden gescheiden, de nummers 3 en 4 worden geloot tegen één van deze twee teams. Er wordt niet gespeeld om de 3e en 4e plaats.
Alle wedstrijden worden gespeeld in “best of five”.
Een wedstrijd bestaat uit vijf enkelspelen: A-Y; B-X; C-Z; A-X ; B-Y.
Wanneer één van beide teams 3 enkelspelen heeft gewonnen wordt de wedstrijd beëindigd. De spelersvolgorde in een team is vrij

De finale van de eredivisie-cup zal gespeeld worden om 16.30 uur.

Het zou leuk zijn als we met een flink aantal supporters de dames kunnen gaan aanmoedigen. Ze zullen onze steun goed kunnen gebruiken. Wil je ook van de partij zijn, meld dit dan even bij het secretariaat, dan kunnen we kijken of we gezamenlijk vervoer kunnen regelen. Graag ook even melden of je een auto ter beschikking hebt en zo nodig bereid bent om te rijden.