Grote Clubactie weer van start

Beste leden,

Net als vorig jaar zullen wij, Annemiek en Mirjam, ook dit jaar weer de organisatie van de Grote Clubactie voor onze rekening nemen. Maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Daar hebben we jullie hulp bij nodig. Tenslotte willen we met elkaar een mooi bedrag voor VTV binnen halen.
Even kort: Wat is het doel van de Grote Clubactie?
Door het verkopen van loten kan geld verdiend worden voor VTV. Elk verkocht lot à € 3,- levert VTV € 2,40 op. Maar om de verkoop aantrekkelijker te maken bieden wij de loten voor 4 stuks voor € 10,- aan. Dan vloeit er toch nog € 7,60 in de kas van VTV.
En natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen (hoofdprijs € 100.000,- , 2e prijs een auto en nog vele honderden andere mooie prijzen).

Na 22 september komen wij bij jullie in de VTV-zaal langs met de loten in onze hand. We zullen dit op tijd aankondigen, zodat jullie geld mee kunnen brengen en zodoende weer zorgen voor een goede verkoop.

De opbrengst van de Grote Clubactie willen we dit jaar besteden aan het opknappen van de hal bij VTV zodat duidelijk zichtbaar is dat je een tafel-/dynamictenniscentrum betreedt.

Laten we met elkaar zorgen dat de opbrengst van de Grote Clubactie opnieuw een succes wordt voor VTV!!

Tot gauw!
Annemiek Kranenburg en Mirjam Vervuurt