Eredivisie: dubbel weekend bij VTV

Zaterdag 19 februari 2022 Aanvang: 14.00 uur Dames eredivisie: VTV – deBoer Taverzo
Zondag 20 februari 2022     Aanvang: 14.00 uur Dames eredivisie: VTV – Scylla

De eredivisie gaat weer beginnen. En hoe. We hebben een “dubbel weekend” bij VTV. Zaterdag beginnen we thuis tegen deBoer Taverzo uit Zoetermeer. Deze promovendus heeft een goed eredivisiedebuut gemaakt met twee punten tegen de top 4 club Westa en met een 4-3 overwinning op Tanaka, het team wat zich via de play downs handhaafde. Van het team van Taverzo zijn Nadia Huizer en Inge van der Gaag momenteel de topscorers, beide met twee overwinningen uit vier partijen.

VTV speelt zondag thuis tegen Scylla. We herinneren ons nog de spannende finale om het kampioenschap op 19 december. Dat was toen in Hilversum. Zondag verwelkomen we de vice kampioen bij VTV. We gaan Esmee van Marwijk, Maaike van de Pavoordt en Marie Depuyt wellicht ook in deze wedstrijd weer terugzien. Maar Scyla heeft ook nog Kim Vermaas, de nieuwste aanwinst Fang Ning Chen Chen en Isabelle Tegelaar op de teamlijst staan.

VTV heeft zich eveneens versterkt. Tanja Helle is weer terug van weggeweest. Samen met Dong Li, Sanne de Hoop, Emma van der Zanden, Chana van der Venne en Vera van Boheemen en Tanja Helle gaan we er weer een prachtig seizoen van maken.

Wil je deze wedstrijden als toeschouwer bezoeken? Hou dan rekening met ons Corona-beleid. De toeschouwers moeten een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dat controleren we bij de ingang.

De wedstrijd zal ook te volgen zijn op ons Youtube kanaal Live Stream VTV Nieuwegein.

In de pauze is er een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.

Kom je kijken? De dames zijn goed. Met jou erbij wordt het groots.

Ons adres: VTV, Helmkruid 9, 3434 CT Nieuwegein, telefoon 030 – 60 66 223.