Eeredivisietop dames komt naar Nieuwegein

Aanstaande zondag is het toptreffen tussen VTV/Jinbu Europe en Dozy Den Helder/Noordkop. Deze teams sloten het vorige seizoen af met de finale om het landskampioenschap.

De foto is van de laatste eredivisiefinale, de partij tussen Dong Li (achterzijde tafel) en Shuo Han Men (aan service). Op de achtergrond het team van VTV/Jinbu Europe, v.l.n.r. Vera van Boheemen, Emine Ernst, Sanne de Hoop en manager Arjan van der Linden. Jacintha de Hoop was toen op sabbatical in Australië.

Dozy Den Helder/Noordkop zal vrijwel zeker haar sterkste troef Ana Gogorita opstellen. Zij heeft als enige in de eredivisie 20 maal gespeeld en 20 maal gewonnen. Verder hebben de bezoekers de keuze uit de jeugdinternationals Shuo Han Men, Yoeke Gunsing en Dobrila Jorguseska.

VTV/Jinbu Europe zal zeker haar topvrouw Dong Li opstellen. Verder zijn voor dit treffen beschikbaar Sanne de Hoop, Vera van Boheemen en Jacintha de Hoop. Emine Ernst speelt in Tsjechië het Jeugd Olympisch kwalificatietoernooi.

We rekenen op een middag vol spannende en sfeervolle topsport, ook te volgen via Livestream op Youtube: livestream vtv nieuwegein. Je bent van harte welkom om dit evenement te komen bekijken. Ons adres:

Helmkruid 9, 3434 CT Nieuwegein, telefoon 030 – 60 66 223.

Het programma:

14:00                  Opening

3 wedstrijden

15:30                  pauze

15:45                  3 wedstrijden

17:15                  einde.