Dames VTV in eredivisiefinale

VTV/Jinbu Europe plaatste zich afgelopen zondag voor de eredivisiefinale, dankzij een 3-1 thuisoverwinning op Librae/Heerlen. Het was lekker druk aan het Helmkruid in Nieuwegein-Zuid. De catering was ook uitstekend verzorgd, dankzij de bijdragen van Mobilee Management & Advies, Keurslager Richard Stekelenburg en Westfort Vleesproducten.

De vele toeschouwers zagen een wedstrijd vol verassingen en spanning. Je kunt de wedstrijd integraal terugzien op ons YouTube-kanaal: Live Stream VTV Nieuwegen.

Dong Li won zoals verwacht de openingswedstrijd. Emine Ernst verraste vriend en vijand met een overtuigende zege op de Heerlense kopvrouw Yun Zhang. Zeker zo verassend was de overwinning van Rianne Strik op Sanne de Hoop. De wedstrijd van Dong Li tegen Yun Zhang was een kraker van jewelste. Na vele lange rally’s was aan het eind van de vijfde game nog niet zeker wie zou winnen. De beslissende game ging voorbij de 10-10 en er kwamen matchpoints voor beide speelsters. Li won met 14-12.

Zaterdag 19 mei om 12:00 is de finale om het landskampioenschap in Hilversum. De tegenstander zal dan Dozy/Den Helder zijn. Er worden die dag ook de finales gespeeld om het landskampioenschap bij de jeugd en bij de eredivisie heren. Je bent van harte welkom.

Zaterdag 19 mei 2018

Aanvang: 12.00 uur

Finale dames eredivisie:

 VTV/Jinbu Europe – Dozy/Den Helder

 Locatie: TTV Hilversum, Vaartweg 52, 1217 SV Hilversum

 Het programma:

12:00           Finale dames in zaal 1

13:00           Finale jeugd in zaal 2

15:00           Finale heren in zaal 1