Zondag eredivisie: introducing Xijin Zheng

Vorige week was het gezellig druk bij VTV. We zagen een fraaie regioderby tussen VTV en SKF. Die wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Aanstaande zondag hebben we opnieuw een eredivisie evenement bij VTV. Kom je ook kijken?

Zondag 15 september 2019
Aanvang: 14.00 uur
Dames eredivisie: VTV – Tanaka

VTV presenteert zondag met trots haar jongste aanwinst: Xijin Zheng. Dit dertienjarige jeugdtalent heeft vorig seizoen in de allerhoogste jeugdklasse, de kampioensgroep gespeeld. Xijin is inmiddels ook een bekende verschijning op de senioren B-toernooien. Zondag zet ze de volgende stap in haar sportcarrière, een eredivisiedebuut bij VTV.

Onze tegenstander aanstaande zondag is Tanaka uit Etten-Leur. Dit team is vorig seizoen met overmacht kampioen geworden in de eerste divisie. In een interview met de plaatselijke media hebben de speelsters een doelstelling uitgesproken: handhaven in de eredivisie.

VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. Wij bieden een geweldige wedstrijd in een fraaie ambiance. En iedereen profiteert van een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.

Kom je kijken? De dames zijn goed. Met jou erbij wordt het groots.

Het programma:
14:00  Opening
3 wedstrijden
15:30  pauze
15:45  3 wedstrijden
17:15   einde.

Aankondiging in PDF