Zondag 4 november VTV – Westa

Sinds de laatste thuisoverwinning tegen Scylla kan VTV/Jinbu Europe terugblikken op prima resultaten. In den Helder werd tegen de regerend landskampioen Dozy Den Helder/Noordkop gelijk gespeeld. In Veenendaal werd FysioScheepje/SKF met 4-2 verslagen. In Leiden deden de speelsters van VTV/Jinbu Europe van zich spreken tijdens de NTTB-masters. Vera van Boheemen bereikte de tweede ronde, waar ze op onderling resultaat achterbleef. Jacintha de Hoop haalde de achtste finales. Emine Ernst versloeg in de achtste finales Tanja Helle. In de kwartfinale verloor ze van de als eerste geplaatste Ana Gogorita in zeven games. Sanne de Hoop blonk uit met een 4-0 winst in de kwartfinale tegen de als tweede geplaatste Yana Timina. Sanne verloor in de halve finale van de latere winnares Shuohan Men.

Aanstaande zondag speelt VTV/Jinbu Europe een thuiswedstrijd in de dames eredivisie. Dan is AnytimeFitness/Westa de tegenstander. Li Nan Sun, de Chinese aanvalster, speelt met de penhoudergreep en heeft tot dusver nog maar één eredivisiewedstrijd verloren. Kelly van Zon won deze maand voor de derde keer in haar indrukwekkende carrière de WK paratafeltennis. Samen met de jeugdinternationals Emma van der Zanden en Karlijn van Lierop en de ervaren Amber van de Velde is het team een mooie mix van aanstormend jeugdtalent en gevestigde toppers.

VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. De speelsters van VTV en van Westa stellen jouw belangstelling zeer op prijs.
Komen jullie kijken? De dames zijn goed.
Met jullie erbij wordt het groots.

Ons adres: VTV, Helmkruid 9, 3434 CT Nieuwegein,
telefoon 030 – 60 66 223.

www.vtv-nieuwegein.nl
https://vtvcentrecourt.jimdo.com/
https://www.instagram.com/vtv_nieuwegein/
https://www.facebook.com/vtv.nieuwegein

Het programma:
14:00               Opening
3 wedstrijden
15:30               pauze
15:45               3 wedstrijden
17:15               einde.

Tags: