Zondag 24 maart: eredivisie

Aanstaande zondag is er weer eredivisie bij VTV. Ditmaal komt de grote uitdager voor de landstitel op bezoek: TTV Lybrae Heerlen. In de eerste competitiehelft van dit seizoen kon VTV in Heerlen geen vuist maken tegen ex-international Elena Timina, de Russische topspeelster Tatiana Garnova en jeugdinternational Rachel Gerards.

We verwachten tafeltennis van de bovenste plank  Factoren als teamopstelling en vorm van de dag zullen de doorslag geven wat betreft de uitslag. Coach Dong Li zal een keuze maken uit vijf beschikbare speelsters in het VTV-team, Vera van Boheemen, Emine Ernst, Jacintha de Hoop, Sanne de Hoop en Chana van der Venne.

VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken.
Jullie hebben dan ook de gelegenheid om Emine Ernst te feliciteren met het behalen van de eerste plaats op het A-toernooi in Den Haag bij de meisjes junioren.
En iedereen profiteert van een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.
Komen jullie kijken? De dames zijn goed. Met jullie erbij wordt het groots.

Het programma:
14:00  Opening
3 wedstrijden
15:30  pauze
15:45  3 wedstrijden
17:15   einde.

Tijdens dit evenement zal er ook een ingelaste wedstrijd worden gespeeld door ons tweede herenteam met Jörgen Verberne, Marco Langerak en Caspar Veenboer. Zij nemen het op tegen Sittard 2.