Wijkchalllenge tafeltennis bij VTV

Wijkchallenge Nieuwegein is een initiatief van de Gemeente Nieuwegein en SportID Nieuwegein, waarin inwoners uit Nieuwegein in de leeftijd van 30–50 jaar worden uitgedaagd om mee te doen met activiteiten waarin bewegen/meedoen centraal staat. In de ‘Wijkchallenge Nieuwegein’ gaan inwoners van Nieuwegein de uitdaging aan om in beweging te komen. Dit kan op individueel niveau, met een groep/ team/ duo of als onderdeel van een wijkteam. In deze Challenge worden de deelnemers in contact gebracht met sportaanbieders uit Nieuwegein. VTV is één van die aanbieders.

Ben je op zoek naar een sport waarbij snelheid, lenigheid, conditie en met plezier bewegen samengaan; doe dan mee met de tafeltennisclinic bij VTV op zondag 22 november van 10.00 – 11.30 uur.

Tafeltennis is voor alle doelgroepen geschikt en kan op elk niveau worden beoefend. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ligt de nadruk op plezier in (weer) bewegen. Alle facetten komen aan bod zoals: warming up, effect, slagtechniek, bewegen en wedstrijdvorm.
Meld je nu aan via info@sportidnieuwegein.nl .
Jij doet toch ook mee!!

Met vriendelijke groet,
John van Hoeven