VTV week van 2 april t/m 6 april 2013

Deze week zijn er de gebruikelijke activiteiten bij VTV aan ons eigen Helmkruid 9. De trainingen, recreatie overdag en op de donderdagavond recreantenavond.

Vrijdag 5 april is er een inhaalwedstrijd. Om 20:15 uur speelt team 11 thuis de inhaalwedstrijd tegen Laren 3.

Zaterdag 6 april hebben we een uitgebreider aanbod van wedstrijden:

Vanaf 10:30 uur spelen de jeugdteams 2,3 en 4 hun thuiswedstrijden tegen resp. TTVN 5, Hilversum 7 en Hilversum 8.

Vanaf 15:00 uur spelen onze dames 1 tegen het Groningse GTTC 1. Weten zij nog een plaatje te stijgen in de 2e divisie. Zij staan nu op de vierde plaats. Irene, Mia, Jacky en Mia zullen hun beste beentje voor zetten in ieder geval.

Ook vanaf 15:00 uur de belangrijke wedstrijd van ons 1e seniorenteam. Zij moeten het opnemen tegen TTCV Van Herwaarden 3. De inzet hier is een zo goed mogelijk resultaat neerzetten. VTV staat met 36 punten 4e, twee punten voor op SVE uit Utrecht. Bovendien is het gat naar een tweede of derde plaats ook maar twee punten. Er is dus nog van alles mogelijk, met uitzondering van de aanstaande kampioen, dat zal Nijmegen worden.

U/jullie support is voor zowel de dames als de heren van harte welkom, dus weet u welkom. Bovendien zal er na afloop van de wedstrijden een door Keur Slagerij Stekelenburg geleverde maaltijd tegen een gering bedrag (5 euro) worden geserveerd. Het menu staat op shoarma of giros met patat en pita broodje. Lekker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!