VTV/Jinbu Europe introduceert nieuwe speelster in eredivisie

Aanstaande zondag 25 november is de slotronde van de eerste helft in de dames eredivisie. VTV/Jinbu Europe speelt dan thuis tegen Avanti uit Hazerswoude. De kopvrouw van dit team is een goede bekende van VTV. Nena Zantman heeft in het seizoen 2010/2011 in het meisjesteam van VTV gespeeld. Nena was toen teamgenote van de nog altijd bij VTV actieve Vera van Boheemen. We verwachten beide dames aanstaande zondag in de line-up.

VTV zal tijdens dit evenement ook een nieuwe speelster introduceren: Chana van der Venne. Chana is 15 jaar. Zij traint sinds dit seizoen intern op papendal. Chana speelt momenteel jeugdcompetitie in de hoogste landelijke klasse. Zij speelt ook in de hoogste afdelingsklasse bij de senioren. Chana is met haar seniorenteam op weg naar promotie naar de derde divisie. Zij zal binnenkort dus zowel bij de eredivisie dames als de landelijke heren in actie komen. Voor Chana is de dames eredivisie een goede volgende stap in haar sportcarrière. Voor VTV/Jinbu Europe is zij een zeer welkome aanvulling.

De wedstrijd van aanstaande zondag krijgt dus een extra feestelijk tintje. VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken.
En iedereen profiteert van een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.
De speelsters van VTV en van Avanti stellen jouw belangstelling zeer op prijs
Komen jullie kijken? De dames zijn goed. Met jullie erbij wordt het groots.

Ons adres: VTV, Helmkruid 9, 3434 CT Nieuwegein
Omleidingsroute naar VTV

Tags: