VTV 60 jaar!!!

In het najaar bestaat VTV zestig (!) jaar, en dat zal uitvoerig worden gevierd. Het precieze programma is nog niet bekend, maar wel zeker is dat de festiviteiten zullen plaatsvinden tussen zondag 4 en zaterdag 10 oktober 2015.

Het is de bedoeling dat alle leden aan de feestelijkheden zullen deelnemen, jong en oud. En dan gaat het om sportieve evenementen, zoals toernooien, maar ook om een groot feest voor iedereen. En niet alleen de huidige leden vieren het twaalfde lustrum, we hopen dat ook de ouders van de jeugdleden zullen meedoen, en we willen ook heel graag dat er zoveel mogelijk oud-leden hun oude VTV-liefde weer zullen laten opbloeien. Het bestuur en de feestcommissie roepen alle leden op om de namen en adressen van oud-leden door te geven aan iemand van de jubileumcommissie: hoe meer deelnemers aan het VTV-feest, hoe beter.

Dat gaat natuurlijk veel geld kosten. Vandaar dat het besluit is genomen om vanaf nu de fooienpot in zijn geheel te bestemmen voor het lustrum.  Vandaar dus het verzoek vanaf nu de kantinebon ruimhartig naar boven af te ronden – alles voor het 60-jarig bestaan. Ook donaties zijn natuurlijk zeer welkom.De komende tijd zal de feestcommissie de plannen gaan vaststellen. Ideeën zijn welkom. En wie op de hoogte wil blijven van de feestagenda voor begin oktober: volg VTV op de site, op twitter en op facebook.

Want één ding staat vast: VTV laat in oktober zien dat de 60-jarige springlevend is en barst van de energie.

De jubileumcommissie: Amber van Dorp, Annemiek Kranenburg, Hendrik van Rooijen, Irene Aangeenbrug, Laura Daatselaar, Marco Langerak, Mirjam Vervuurt en Philip van Roosmalen