Verslag 1e klaverjas avond

Afgelopen vrijdag de 14e september zijn we weer gestart met onze VTV klaverjascompetitie. We hadden officieel 20 deelnemers op de lijst staan, maar helaas vielen er door ziekte en verhindering 2 personen af. Hierdoor hadden we 4 in plaats van 5 tafels. De dames, Aartje en Cindy van Rooijen deden nu de bar. Nog bedankt dames, het ging zo prima. Bovendien waren er twee thuiswedstrijden tafeltennis van de heren 2 en 3. Hierdoor was er een levendig sfeertje aan het Helmkruid 9.

Na drie boompjes klaverjassen in een gezellige sfeer waren de prijzen verdeeld. Frits Wils was de winnaar met een goede tweede Henk van Thienen. De poedelprijs (beschikbaar gesteld door Keurslager Stekelenburg) was voor Elly van Mourik. De nummers 1 en 2 werden beloond door een vleesbon van genoemde slagerij Stekelenburg.

Volgende avond zal zijn op vrijdag 26 oktober. Wanneer iedereen weer terug is van vakantie hopen we op 6 tafels? Tot vrijdag 26 oktober om 20:00 uur!!!
Het inschrijfformulier voor deze avond hangt op het publicatiebord.

Zoals bekend, wie er een keer mist, mist niets, want de beste 3 resultaten tellen voor de eindprijzen in het voorjaar van 2019.

Schroom dus niet en kom klaverjassen bij de klaverjasclub van VTV!!