Topweekend landelijke teams VTV

Heren 1 (Mark, Mark en Jörgen) 2e divisie
Het blijft in de heren 2e divisie D stuivertje wisselen en daardoor ongemeen spannend. Waar het vorige week nog fout ging, won VTV1 dit keer ruim met 9-1 van Red Stars. Hierdoor staan ze gezamenlijk met Bit.nl op 43 punten. JCV staat 3e op 3 punten achterstand. Met nog 3 wedstrijden te gaan, blijft er zicht op een kampioenschap.

Dames 1 (Jacintha, Sanne en Vera) eredivisie
Dames 1 won met duidelijke cijfers (6-0) van hekkensluiter US uit Amsterdam. Met deze grote uitslag vestigen ze zich bij de 1e vier teams, die deel uit mogen maken aan de strijd om de NTTB cup in december. Volgende week speelt VTV thuis tegen concurrent Scylla. Spanning volop.

Jongens 1 (Daniël, Willem en Tim) landelijk A
Jongens 1 maakte een mooie klapper door concurrent en koploper HTC met 9-1 te verslaan. HTC speelde met 2 invallers, wat niet wegneemt, dat het een knap succes is. Ze staan daardoor op plek 1 met 2 punten verschil op HTC. Ook deze strijd blijft spannend tot het eind van de rit.

Dames 2 (Marit, Alieke en Tineke) 2e divisie
Ons dames 2 team verraste zaterdag door thuis met 7-3 van concurrent VVV te winnen. Verrassend, omdat de uitwedstrijd met 8-2 verloren ging. Knappe prestatie van onze dames, waardoor ze de achterstand op nummer 2 (VVV) inliepen tot 1 punt verschil. Ondanks, of misschien wel dankzij, de invallers is de enorme voorsprong van 21 punten op de nummer 4 tekenend voor het niveauverschil in deze groep.